HAUSTMARKNAD

søndag 9. oktober 2016 kl. 12.00

En muldrende Haustmarknad med mat fra Jæren, kunsthåndverk, kafé, sjonglering, lag humlekasse og sjokoladesnop og mye annet.  

God parkeringsplass

Høsten er her og grøden kommer i hus.
Også i år arrangerer Hå gamle prestegard Haustmarknad. Dette året er det søndag den 9. oktober. Vi åpner klokken 12 og holder på til kl. 16.

Nytt av året.

Hagelaget kommer med en blomstrende stand ute i garden der de blant annet selger stauder. Delta i quiz og vinn noe fra standen.  

La Humlen Suse. Humler og bier er en truet art. For å få vite mer om disse viktige innsektene kommer Bothild Nordsletten og forteller og informerer om humlens hemmelige liv. Delta i quiz og vinn noe fra hennes stand.

Humlekasseverksted for hele familien. Lag din egen humlekasse. Denne fylles med organisk materiale og settes ut til våren. Pris kr 50.  

Sjokoladesnop kurs. Eigersund Chokoladefabrik har kurs for å lage sjokoladesnop. Det ble fullt på et blunk men vi har deilig sjokolade for salg.

Sjonglering og rap: Drømmer du om å bli sjonglør? I år kommer Atlars og Anders Meland og sjonglere og rapper. Kanskje lærer de fra seg noen av sine kunster.

Og selvsagt har vi også i år stand med herlige lokale produkter og mye annet. 

Heine Grov
kommer med sine sylta produkter, nybakte brød og mye annet
Køhler-paviljongen og selger saft og kanskje har de honning og.
Wenche Eltervåg har hjemmelaget såpe
Mary Undheim har vevde tekstiler i ull og silke
Møyfrid Sirevåg sprer duften av nysteikte flatbrød og selger lefser.
Aurora Tikejeva har gode varme ting av tovet ull
Ingvild Kverneland har strikkevarer i ull
Tine delere ut deilige smaksprøver av ost fra Nærbø
Røsslyngen Beitelag selger is og lokale matvarer fra Rennesøy
Odd Helge Njærheim selger fra sitt rike utvalg av friske og nyplukka grønnsaker
Hå gamle prestegard selger økologiske egg fra lykkelige høns, vaktelegg, saft og syltetøy, krydderurter, sjokolade fra Eigersund Chocoladefabrik og annet godt.

Bøker og plakater: Gratis bøker og "Hele Rogaland leser" fra Nærbø Bibliotek. Innholdsrik bokhandel og plakater og annet i resepsjonen.

Kunstbutikk: Selvsagt har kunstbutikken i 2. etasj i resepsjonen mye flott både som en ønsker seg selv eller som en vil gi bort i gave. Det er jo ikke lenge til jul!

Mat ute: Ute kan du kjøpe herlige kjøttpølser og lammepølser fra grillen. I teltet kan du kjøpe kaffe og te, muffins med dikt, lapper med rømme og syltetøy.

Mat inne: Inne i kafeen kan du velge fra Hå gamle prestegards egen deilige kafemeny.

Utstillinger: Denne søndagen er siste dag for å se utstillingene Kjell Nupen DRØMMEN OG STILLHETEN og Lise Bjørne Linnert CRUELTY HAS A HUMAN HEART. Gratis inngang til utstillingene.

Parkering: Selvsagt sørger vi for god parkering slik at alle får plass.

Været får vi ta som det kommer.

Velkommen til en flott søndag med god handel og god mat og god drøs på Hå gamle prestegard

Legg til hendinga i din kalender