Julekonsert: Silent Night

søndag 27. november 2016 kl. 15.00

Med de internasjonalt anerkjente musikerne,
sanger Marit Kristine Risnes og
den kritikerroste gitarduoen Duo Gvito

Stille Natt og variasjoner over denne inneholder avholdte sanger som O Helga Natt, Mitt hjerte alltid vanker og Ave Maria.

Marit Kristine Risnes, lyrisk koloratursopran

Marit Kristine Risnes har utøvende Diplom i sang for konsert og opera ved ”Hochschule für Musikk Hanns Eisler Berlin”, Tyskland. Studier med Østerrisk statsstipend ved  ”Internationale Sommerakademie Mozarteum Salzburg”, Østerrike samt faglærerutdanning og toårig fordypning i sang ved Agder Musikkonservatorium.
Risnes har og hatt oppdrag som solist med en rekke orkester, kammerorkester og opera-kafeer både i inn- og utland. Blant annet i Tyskland, som solist og i ensemblet ved Oldenburgisches Staatstheater, sunget i operaproduksjoner ved Komische Oper Berlin, Neuköllner Oper Berlin, Vogtland Theater og Neustrelitzer Landestheater. Hun har også hatt CD innspillinger, konserter og turneer med kringkastingskoret MDR, Chor des Mitteldeutscher Rundfunk Leipzig. Hun har også hatt konsert i Stavanger Konserthus og Sandnes Kulturhus, samt Opera-kafe på Bøker og Børst i Stavanger.
 

Duo Gvito

Gitaristene Gjermund Titlestad og Marius Noss Gundersen etablerte Duo Gvito i 1998. De markerte tidlig sin kunstneriske kvalitet, og ble med utstrakt konsertvirksomhet en av de mest aktive gitarduoene i Norge. Etter kort tid begynte de også å sette sine spor internasjonalt, og har høstet strålende kritikker for sitt energiske samspill, sin musikalitet, formidlingsevne og ikke minst for den entusiasmen de viser gjennom innlevelse i musikken.

Duo Gvito har turnert Europa, USA, Brasil og, Mexico, og spilt på alt fra ny-musikk festivaler til jazzklubber. Gjennom dette, spilling i radio og TV, oppdrag for Rikskonsertene og en rekke festivaler og festspill i inn- og utland, har Duo Gvito gitt publikum opplevelser med nye impulser og har

De mottatt strålende kritikker for sine CD utgivelser og konserter verden over. Duo Gvitos største styrke som musikere er deres evne til å levendegjøre musikken og skape kontakt med publikum. Dette gjør deres konserter til en unik opplevelse, hvor publikum får ta del i musikernes energiske samspill

Velkommen til en stemningsfull søndag ettermiddag på Hå gamle prestegard.

Billettbestilling: post.hpg@ha.kommune.no eller 51791660
Voksne kr 100. Barn under 16 år gratis.

Legg til hendinga i din kalender