Julekonsert: Det var ein gong julesong

søndag 11. desember 2016 kl. 15.00

Familiekonsert med kjente julesanger og gode julehistorier med
skuespiller Frank Robert Andreassen, sanger Astrid Kloster og pianist Alte Hunsnes

Ta med hele familien og kom i julestemning denne søndag ettermiddag på Hå gamle prestegard.

Intimkonsert med julestemning, kjente julesanger og gode julehistorier.

Frank Robert Andreassen, sang og fortelling

Frank Robert Andreassen er skuespiller og artist.


Astrid Kloster, vokal

Astrid Klosterer en artist med en varm, stor stemme og en sterk formidlingsevne. Hun har en årrekke vært frontfigur i den Bergensbaserte gruppa Aftenlandet, som fremfører melodiøs visepop med tekster av blant andre Jakob Sande og Haldis Moren Vesaas. Stilmessig beveger Aftenlandet rundt akkustiske viser, med elementer fra pop, jazz og latino.  

De siste årene har hun hovedsakelig jobbet som soloartist i hjembyen Stavanger. I 2007 kom hun med sitt første soloalbum, Spor. Albumet er en hyllest til hennes avdøde venn og artistkollega Kenneth Sivertsen, og Astrid høstet strålende kritikker for dette albumet.

Selv om om hun på utgivelsene har foretrukket å synge på morsmålet, jobber hun live i stor grad også med engelskspråklig musikk. Et av de største prosjektene de siste årene har vært "The high priestess of soul", et musikalsk portrett av den afroamerikanske artisten Nina Simone.

Astrid Kloster har også gjort innspillinger og holdt konserter sammen med artister som  Jon Eikemo, Odd Nordstoga, Jan Ingvar Toft, Heine Totland, og Göran Fristorp.  

Atle Husnes, piano

Atle hunsnes er pianist, bosatt i Sandnes. Han har vært aktiv i Stavanger gospelkor i tilleg til kapellmester i flere forestillinger og revyer i årenes løp . 

Billettbestilling: post.hpg@ha.kommune.no eller 51791660
Voksne kr 200. Barn under 16 år gratis.
Familiebillett: kr 250 inkludert konsert og familiearrangement
Santa Lucia mellom kl. 12 og 15. Se egen artikkel.

Legg til hendinga i din kalender